Isolatiebedrijf in Hengelo – Ecosol Isolatie

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf voor het isoleren van uw huis of pand in de regio van Hengelo en omgeving? Dan bent u bij Ecosol Isolatie op het juiste adres. Ecosol Isolatie is dé isolatiespecialist in de regio van Hengelo, kwaliteit staat hierbij centraal. Voor spouwmuurisolatie, verdiepingsvloerisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie en dakisolatie van uw huis of pand is Ecosol Isolatie het isolatiebedrijf dat voor u een perfecte deal biedt. Door onze ruime ervaring in het na-isoleren van woningen weten wij precies wat de meest effectieve isolatie methode voor uw woning in Hengelo is. Zo geeft het isoleren van uw woning per direct profijt doordat uw woning een stuk comfortabeler wordt, plus dat uw investering in isolatie binnen 3 tot 5 jaar terugverdiend wordt doordat u direct een energiebesparing haalt die op kan lopen tot wel 30% op uw huidige energierekening. Isolatie is in de meeste gevallen dan ook de Nr1. keuze wanneer men besluit te verduurzamen.

Bespaar ook direct op uw energierekening en neem vrijblijvend contact op met isolatiebedrijf Ecosol Isolatie. Voor het isoleren van de spouw, muur, gevel, vloer, kruipruimte of dak van uw woning in Hengelo moet u bij Ecosol Isolatie zijn. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact opnemen met 0547 – 234 888 Of u vult het contactformulier in, wij zullen dan binnen enkele dagen contact met u opnemen om u van een eerlijk en betrouwbaar advies te voorzien om zo een perfecte isolatie deal aan te bieden.

Ecosol_Isolatie_Woning

De voordelen van woningisolatie in Hengelo:

 • Energiebesparend, tot wel 30% op uw energiekosten.
 • Snelle terugverdientijd, gemiddeld binnen 3 tot 5 jaar.
 • Binnen 1 dag geïsoleerd, geen rommel, geen gedoe, geen rompslomp.
 • Comfortabel huis: warm in de winter, koel in de zomer.
 • Gunstiger energielabel, een grote pluspunt bij een eventuele verkoop van uw woning.
 • Milieuvriendelijk, minder Co2 uitstoot.

 

De werkzaamheden van Ecosol Isolatie in de regio van Hengelo

Ecosol Isolatie voert als isolatiebedrijf voor het verduurzamen van uw huis of pand de volgende isolatiewerkzaamheden bij u in de regio van Hengelo uit; zo isoleren wij uw spouwmuur met speciaal daarvoor ontwikkelde Minerale isolatie wol of EPS HR++ isolatieparels. Voor vloerisolatie en kruipruimte isolatie passen wij Icynene, EPS HR++ isolatie parels en PUR toe. Geef uw isolatiewerkzaamheden in vertrouwde handen bij isolatiebedrijf Ecosol Isolatie, dé Nr1. isolatiespecialist in de regio Hengelo.

Hoe verloopt een isolatie adviesgesprek in Hengelo?

Onze isolatieadviseur komt op de afgesproken datum en tijdstip bij u op locatie in Hengelo voor een woninginspectie. Na een introductie van ons isolatiebedrijf en uitleg over verschillende isolatiemethodes gaat de adviseur controleren of de gewenste isolatiewensen ook daadwerkelijk mogelijk zijn voor uw huis of pand. Een grote pluspunt is dat alle adviseurs van Ecosol Isolatie ook jarenlange ervaring hebben in de uitvoering waardoor ze u heel gericht van advies en informatie kunnen voorzien, een pluspunt waar u veel profijt van geniet. Ook bekijkt de adviseur bepaalde constructies van uw woning in Hengelo en controleert hij de gesteldheid van de spouwmuur, gevel, vloer, kruipruimte, dak of verdiepingsvloer. Aan de hand van de verzamelde gegevens, denk bijvoorbeeld aan de spouwbreedte plus het aantal vierkante meters, stelt de adviseur ter plekke bij u in Hengelo een vrijblijvend isolatieofferte op om voor u een juiste deal te maken. Naast het advies van de adviseur staan ook de wensen van u centraal tijdens het opstellen van de isolatieofferte. Isolatie is in de meeste gevallen de Nr1. keuze wanneer men besluit te verduurzamen. U bent daarom bij isolatiebedrijf Ecosol Isolatie aan het juiste adres wanneer u besluit om de woning te isoleren.

Specialiteiten van Isolatiebedrijf Ecosol Isolatie:

 • Spouwmuurisolatie
 • Vloerisolatie
 • Bodemisolatie
 • Dakisolatie
 • Verdiepingsvloerisolatie
 • Gevelimpregnatie
 • Oude spouwmuurisolatie verwijderen

Isolatiesubsidie in Hengelo

Het kan zijn dat uw gemeente subsidie verstrekt voor woningisolatie in Hengelo waar u financieel veel profijt van heeft, zo kunt u al snel honderden euro’s besparen. U kunt via de website van uw gemeente controleren of u in aanmerking komt voor isolatie subsidie in de regio van Hengelo. Daarnaast is er soms ook een landelijke isolatie subsidie beschikbaar. Hierbij leveren wij van Ecosol Isolatie de benodigde documenten voor het aanvragen van isolatie subsidie. Vraag gerust één van onze isolatiespecialisten of andere medewerkers voor meer informatie over de mogelijkheden en status van deze landelijke of gemeentelijke isolatie subsidie voor woningisolatie in de regio Hengelo.

Contact met Ecosol Isolatie in de regio van Hengelo

Bespaar ook direct op uw energierekening en neem vrijblijvend contact op met isolatiebedrijf Ecosol Isolatie. Voor het isoleren van de spouw, muur, gevel, vloer, kruipruimte of dak van uw woning in de regio Hengelo moet u bij Ecosol Isolatie zijn, De Nr1. op het gebied van na-isolatie. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact opnemen met 0547 – 234 888 Of u vult het contactformulier in, wij zullen dan binnen enkele dagen contact met u opnemen om u van een eerlijk en betrouwbaar advies te voorzien om zo een perfecte isolatie deal aan te bieden.

 

Spouwmuurisolatie in Hengelo – Isolatiebedrijf Ecosol Isolatie

Isolatiebedrijf Ecosol Isolatie heeft in Hengelo verschillende woningen mogen voorzien van een goede spouwmuurisolatie. Wanneer u overweegt om door een isolatiebedrijf de spouwmuren van uw woning in Hengelo te isoleren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat het isoleren van een spouwmuur in Born een isolatieklus is die bij isolatiebedrijf Ecosol Isolatie in goede handen is. Wij kunnen de spouwmuur van uw woning in Hengelo voorzien van isolatie met minerale glaswol of door middel van EPS HR++ parels. Ons ervaren isolatiebedrijf helpt u graag aan een goede spouwmuurisolatie voor uw woning in Hengelo. Spouwmuurisolatie is in de meeste gevallen de Nr1. keuze wanneer men besluit te verduurzamen.

Spouwmuurisolatie verwijderen in Hengelo – Isolatiebedrijf Ecosol Isolatie

Rond 1973 begon men zich te realiseren dat er bespaard moet gaan worden op energiekosten. Kort na deze periode zijn ook de eerste spouwmuren geïsoleerd. Er werd hiervoor een isolatiemethode en isolatiemateriaal gebruikt die niet meer voldoet aan de eisen en normen die vandaag de dag gesteld worden. De huidige bewoners van deze woningen in Hengelo hebben nu te maken met isolatiemateriaal met een lage isolatiewaarde en/of andere problemen omdat het isolatiemateriaal niet op de juiste wijze is aangebracht. Voor veel mensen die verouderde spouwmuurisolatie in hun woning hebben en dit graag willen verbeteren hebben wij ook een oplossing. Het verwijderen van verouderde spouwmuurisolatie is een klus die u met een gerust hart kunt overlaten aan ons ervaren isolatiebedrijf. Wij zijn namelijk als isolatiebedrijf gespecialiseerd en gecertificeerd als de Nr1. in het verwijderen van UF-schuim en steenwol isolatie. Verbeter uw wooncomfort door verouderde isolatie te verwijderen en opnieuw te isoleren met hoogwaardig isolatiemateriaal. Wij zorgen dat uw woning in Hengelo op het gebied van isolatie weer klaar is voor de toekomst.

Spouwvervuiling verwijderen in Hengelo – Isolatiebedrijf Ecosol Isolatie

In de jaren 20 werden er voor het eerst woningen gebouwd met een spouwmuur. Bouwkundigen hebben dit destijds bedacht om doorslaand vocht tegen te gaan. Tijdens de bouw van deze woningen zijn niet alle bouwvakkers even secuur geweest. Het kan zijn dat er puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Hierdoor kan er een koude brug ontstaan. Een koude brug is een contact punt tussen de binnen en buitenmuur. De meeste isolatiebedrijven geven dan direct aan dat het isoleren van deze spouwmuur geen optie is. Isolatiebedrijf Ecosol Isolatie kan voor uw woning in Hengelo een stap verder gaan. Wij kunnen namelijk in de meeste gevallen alle puin verwijderen, waardoor spouwmuurisolatie ineens wel weer mogelijk is voor uw woning. Zo kunt u de spouwmuren weer voorzien van de Nr1. materialen op de markt.

Vloerisolatie in Hengelo – Isolatiebedrijf Ecosol Isolatie

Veel woningen in Hengelo beschikken over een kruipruimte onder de vloer. Deze kruipruimtes zijn vaak slecht geïsoleerd waardoor er vanuit deze kuipruimte kou de woning kan binnendringen. Om dit tegen te gaan is het laten aanbrengen van vloerisolatie door een isolatiebedrijf een uitstekende oplossing. De vloerisolatie zorgt voor meer wooncomfort en een lagere energierekening. Ons isolatiebedrijf heeft een breed scala aan isolatiemogelijkheden voor vrijwel iedere vloer in Hengelo. Voor vloerisolatie gebruiken wij de volgende isolatiematerialen: Icynene vloerisolatie, RWF/HFO vloerisolatie en EPS-parels. Alle isolatiemogelijkheden die ons isolatiebedrijf voor vloerisolatie aanbiedt hebben een uitstekende isolatiewaarde. De Rd-waarde van vloerisolatie is afhankelijk van de aangebrachte laagdikte. Hiervoor komt altijd eerst adviseur van ons isolatiebedrijf gratis en vrijblijvend bij u op locatie in de regio Hengelo.

Bodemisolatie in Hengelo – Isolatiebedrijf Ecosol Isolatie

Isolatiebedrijf Ecosol Isolatie past bodemisolatie met name toe in vochtige kruipruimtes. Op sommige plekken in Hengelo ligt de grond gemiddeld wat lager. Hierdoor is de kans op een vochtige/natte kruipruimte een stuk groter. Vooral voor deze woningen is bodemisolatie een ideale manier om af te rekenen met optrekkend vocht. Isolatiebedrijf Ecosol Isolatie heeft in Hengelo al verschillende woningen mogen voorzien van bodemisolatie. De bodemisolatie heeft naast comfort ook een functie voor het beschermen van balkconstructie onder uw vloer. Voor de bodemisolatie gebruikt ons isolatiebedrijf EPS-parels. Deze isolatieparels kunnen in verschillende laagdiktes worden aangebracht.

Dakisolatie in Hengelo – Isolatiebedrijf Ecosol Isolatie

Isolatiebedrijf Ecosol isolatie heeft al een groot aantal daken in Hengelo voorzien van dakisolatie van hoogwaardige kwaliteit. Dakisolatie voor uw woning in Hengelo is een goede manier om energie te besparen, of om van zolder een aangename leefruimte te maken. In de winter kan er na dakisolatie veel minder warmte ontsnappen naar buiten, terwijl dakisolatie in de zomermaanden zorgt dat de zolderverdieping lekker koel blijft. Isolatiebedrijf Ecosol Isolatie gebruikt de isolatiematerialen Icynene, RWF/HFO, PIR of glaswol isolatie. Deze dakisolatiematerialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over een uitstekende isolatiewaarde zodat het comfort en de energiebesparing optimaal is. Vraag een offerte aan via onze website. Een adviseur van ons isolatiebedrijft komt gratis en vrijblijvend langs in Hengelo.

Zoldervloerisolatie in Hengelo – Isolatiebedrijf Ecosol Isolatie

Voor zoldervloerisolatie bent u bij ons isolatiebedrijf aan het juiste adres. Wij hebben in Hengelo al meerdere woningen mogen voorzien van zoldervloerisolatie. Zoldervloerisolatie is een uitstekend alternatief voor dakisolatie als u uw zolder uitsluitend voor opslagruimte gebruikt. Voor zoldervloerisolatie gebruiken wij minerale inblaaswol. Zoldervloerisolatie zorgt naast energiebesparing ook nog voor een akoestische demping. Wilt u meer informatie over zoldervloer isolatie in Hengelo? Of wilt u een gratis adviesgesprek van ons isolatiebedrijf in Hengelo?. Vraag dan hier een gratis adviesgesprek aan.

Contact met Ecosol Isolatie in de regio van Hengelo

Bespaar ook direct op uw energierekening en neem vrijblijvend contact op met isolatiebedrijf Ecosol Isolatie. Voor het isoleren van de spouw, muur, gevel, vloer, kruipruimte of dak van uw woning in Hengelo moet u bij Ecosol Isolatie zijn. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact opnemen met 0547 – 234 888 Of u vult het contactformulier in, wij zullen dan binnen enkele dagen contact met u opnemen om u van een eerlijk en betrouwbaar advies te voorzien om zo een perfecte isolatie deal aan te bieden.