Bodemisolatie

Vakkundig maatwerk met tijd voor u als klant

Bodemisolatie van Ecosol

Bodemisolatie van Ecosol Isolatie draagt bij aan de duurzaamheid van uw woning. Door de kruipruimte te isoleren wordt het comfort in uw woning aanzienlijk verbeterd waardoor u er per direct profijt van heeft. Vooral in de winter zal er in een geïsoleerd huis aanzienlijk minder warmte worden verspild waardoor uw huis een stuk zuiniger is.

Een extra plus is dat bodemisolatie in de zomer helpt om de warmte buiten te houden. Met goede isolatie beperkt u de warmteverlies tot een minimum en verhoogt u tevens de energiezuinigheid, en daarmee het energielabel van uw woning. Dit is van directe invloed op uw woningwaarde. Het isoleren van de kruipruimte is een relatief kleine ingreep en kan binnen een dag gerealiseerd worden.

Wat is bodemisolatie?

Bij bodemisolatie wordt de kruipruimte gevuld met EPS HR++ isolatieparels. Kou en vocht blijven op de bodem van de kruipruimte en trekt niet meer omhoog naar de vloer. Bodemisolatie is uitermate geschikt voor kruipruimte die langer dan 50 centimeter zijn, waardoor vloerisolatie geen mogelijkheid is. Ook is het geschikt voor woningen met een houten vloer. Doordat er een luchtlaag blijft tussen de vloer en de isolatie, zal het hout blijven ademen en zal er geen vocht in het hout trekken.

Wanneer de bodem niet geïsoleerd is, is de kans groot dat u veel warmte verliest in huis. Het gevolg is dat uw woning snel koud wordt en u meer moet stoken. En dat betekent natuurlijk ook een stijgende energierekening. Met bodemisolatie van Ecosol Isolatie kan uw besparen op uw energiekosten.

bodemisolatie2

Waarom kiest u voor bodemisolatie?

De voordelen van bodemisolatie

Energiebesparend, tot wel 15% op uw energiekosten

Snelle terugverdientijd, gemiddeld binnen 3 tot 5 jaar

Binnen 1 dag gerealiseerd, geen rommel, geen gedoe, geen rompslomp

Comfortabel huis: warm in de winter en koel in de zomer

Gunstiger energielabel, ook goed bij een eventueel verkoop

Milieuvriendelijk, minder Co2 uitstoot

Bespaar honderden euro’s per jaar

Materialen voor bodemisolatie

Er zijn verschillende materialen beschikbaar voor bodemisolatie. Wij van Ecosol Isolatie werken alleen met materialen die gecertificeerd zijn door Insula Certificatie.

Producten waarvan bewezen is dat de kwaliteit ook op langere termijn niet verminderd. Zo heeft u ook op lange termijn profijt van de isolatiewerkzaamheden van Ecosol Isolatie

Wilt u uw woning laten isoleren? Neem gerust contact met ons op!