Bodemisolatie

Bodemisolatie

Bodemisolatie van Ecosol Isolatie draagt bij aan de duurzaamheid van uw woning. Door de kruipruimte te isoleren wordt het comfort in uw woning aanzienlijk verbeterd waardoor u er per direct profijt van heeft. Vooral in de winter zal er in een geïsoleerd huis aanzienlijk minder warmte worden verspild waardoor uw huis een stuk zuiniger is. Met goede isolatie beperkt u de warmteverlies tot een minimum en verhoogt u tevens de energiezuinigheid, en daarmee het energielabel van uw woning. Dit is van directe invloed op uw woningwaarde. Het isoleren van de vloer is een relatief kleine ingreep en kan binnen een dag gerealiseerd worden.

Duurzaam

Met goede isolatie bespaart u het milieu

Slimme investering

Met isolatie haalt u al binnen enkele jaren winst uit uw investering

Wat is bodemisolatie

Bij bodemisolatie wordt de kruipruimte gevuld met EPS HR++ isolatieparels. Kou en vocht blijven op de bodem van de kruipruimte en trekt niet meer omhoog naar de vloer. Bodemisolatie is uitermate geschikt voor kruipruimte die langer dan 50 centimeter zijn, waardoor vloerisolatie geen mogelijkheid is. Ook is het geschikt voor woningen met een houten vloer. Doordat er een luchtlaag blijft tussen de vloer en de isolatie, zal het hout blijven ademen en zal er geen vocht in het hout trekken. Wanneer de bodem niet geïsoleerd is, is de kans groot dat u veel warmte verliest in huis. Het gevolg is dat uw woning snel koud wordt en u meer moet stoken. En dat betekent natuurlijk ook een stijgende energierekening. Met bodemisolatie van Ecosol Isolatie kan uw besparen op uw energiekosten.

Bodemisolatie2

De voordelen van bodemisolatie:

  • – Energiebesparend, tot wel 30% op uw energiekosten.
  • – Snelle terugverdientijd, gemiddeld binnen 3 tot 5 jaar.
  • – Binnen 1 dag gerealiseerd, geen rommel, geen gedoe, geen rompslomp
  • – Comfortabel huis: warm in de winter en koel in de zomer
  • – Gunstiger energielabel, ook goed bij een eventueel verkoop
  • – Milieuvriendelijk, minder Co2 uitstoot.
  • Materialen voor bodemisolatie

    Voor bodemisolatie werken wij met HR++ Isolatieparels. Een product dat aan de huidige eisen voldoet en waarvan bewezen is dat de kwaliteit ook op langere termijn niet verminderd. Zo heeft u ook op lange termijn profijt van de isolatiewerkzaamheden van Ecosol Isolatie. Voor vragen of een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact opnemen met 0547 – 234 888 Of u vult het contactformulier in, wij zullen dan binnen enkele dagen contact met u opnemen.