Vloerisolatie

Vakkundig maatwerk met tijd voor u als klant

Vloerisolatie van Ecosol

Vloerisolatie van Ecosol Isolatie draagt bij aan de duurzaamheid van uw woning. Door de vloer te isoleren wordt het comfort in uw woning aanzienlijk verbeterd waardoor u er per direct profijt van heeft. Vooral in de winter zal er in een geïsoleerd huis aanzienlijk minder warmte worden verspild waardoor uw huis een stuk zuiniger is.

Een extra plus is dat vloerisolatie in de zomer helpt om de warmte buiten te houden. Met goede isolatie beperkt u de warmteverlies tot een minimum en verhoogt u tevens de energiezuinigheid, en daarmee het energielabel van uw woning. Dit is van directe invloed op uw woningwaarde. Het isoleren van de vloer is een relatief kleine ingreep en kan binnen een dag gerealiseerd worden.

Wat is vloerisolatie?

Bij vloerisolatie wordt er vanuit de kruipruimte isolatie aangebracht aan de onderkant van de vloer. Isolatie onder de vloer is bij een betonnen, stenen en houten vloer mogelijk, mits er geen vocht in het hout zit. Vloerisolatie is mogelijk vanuit een kruipruimte met een minimale hoogte van 50 cm. Wanneer de vloer niet geïsoleerd is, is de kans groot dat u veel warmte verliest in huis.

Wanneer u vloerverwarming heeft, is het warmteverlies extra hoog. Het gevolg is dat uw woning snel koud wordt en u meer moet stoken. En dat betekent natuurlijk ook een stijgende energierekening. Met vloerisolatie van Ecosol Isolatie kan uw besparen op uw energiekosten.

vloerisolatie

Waarom kiest u voor vloerisolatie?

De voordelen van vloerisolatie

Energiebesparend, tot wel 15% op uw energiekosten

Snelle terugverdientijd, gemiddeld binnen 3 tot 5 jaar

Binnen 1 dag gerealiseerd, geen rommel, geen gedoe, geen rompslomp

Comfortabel huis: warm in de winter en koel in de zomer

Gunstiger energielabel, ook goed bij een eventueel verkoop

Milieuvriendelijk, minder Co2 uitstoot

Bespaar honderden euro’s per jaar

Materialen voor vloerisolatie

Er zijn verschillende materialen beschikbaar voor vloerisolatie. Wij van Ecosol isolatie werken met meerde soorten isolatiematerialen zodat wij voor alle situaties een geschikte oplossing en product kunnen bieden.

Wij werken alleen met materialen die gecertificeerd zijn door Insula Certificatie. Producten waarvan bewezen is dat de kwaliteit ook op langere termijn niet verminderd. Zo heeft u ook op lange termijn profijt van de isolatiewerkzaamheden van Ecosol Isolatie.

Wilt u uw woning laten isoleren? Neem gerust contact met ons op!