Spouwmuurisolatie

Vakkundig maatwerk met tijd voor u als klant

Spouwmuurisolatie van Ecosol

Spouwmuurisolatie van Ecosol Isolatie draagt bij aan de duurzaamheid van uw woning. Door de spouwmuur te isoleren wordt het comfort in uw woning aanzienlijk verbeterd waardoor u er per direct profijt van heeft. Vooral in de winter zal er in een geïsoleerd huis aanzienlijk minder warmte worden verspild waardoor uw huis een stuk zuiniger is.

Een extra plus is dat spouwmuurisolatie in de zomer helpt om de warmte buiten te houden. Met goede isolatie beperkt u het warmteverlies tot een minimum en verhoogt u tevens de energiezuinigheid, en daarmee het energielabel van uw woning. Dit is van directe invloed op uw woningwaarde. Het isoleren van de spouwmuur is een relatief kleine ingreep en kan binnen een dag gerealiseerd worden.

Wat is spouwmuurisolatie?

Bij spouwmuurisolatie wordt de tussenruimte van de muren opgevuld met isolatiemateriaal. De spouwmuur bevindt zich tussen de binnen- en buitenmuur van uw woning of een gebouw. Vrijwel iedere woning die na 1925 is gebouwd, heeft een spouwmuurconstructie.

Wanneer deze tussenruimte niet geïsoleerd is, is de kans groot dat u veel warmte verliest in huis. Het gevolg is dat uw woning snel koud wordt en u meer moet stoken. En dat betekent natuurlijk ook een stijgende energierekening. Met spouwmuurisolatie van Ecosol Isolatie kan uw besparen op uw energiekosten.

Waarom kiest u voor spouwmuurisolatie?

De voordelen van spouwmuurisolatie

Energiebesparend, tot wel 30% op uw energiekosten

Snelle terugverdientijd, gemiddeld binnen 3 tot 5 jaar

Binnen 1 dag gerealiseerd, geen rommel, geen gedoe, geen rompslomp

Comfortabel huis: warm in de winter en koel in de zomer

Gunstiger energielabel, ook goed bij een eventueel verkoop

Milieuvriendelijk, minder Co2 uitstoot

Bespaar honderden euro’s per jaar

Materialen voor spouwmuurisolatie

Er zijn verschillende materialen beschikbaar voor spouwmuurisolatie. Wij van Ecosol isolatie werken met meerde soorten isolatiematerialen zodat wij voor alle situaties een geschikte oplossing en product kunnen bieden.

Wij werken alleen met materialen die gecertificeerd zijn door Insula Certificatie. Producten waarvan bewezen is dat de kwaliteit ook op langere termijn niet verminderd. Zo heeft u ook op lange termijn profijt van de isolatiewerkzaamheden van Ecosol Isolatie.

spouwmuurisolatie ecosol

Wilt u uw woning laten isoleren? Neem gerust contact met ons op!