Dakisolatie

Dakisolatie

Dakisolatie van Ecosol Isolatie draagt bij aan de duurzaamheid van uw woning. Door het dak te isoleren wordt het comfort in uw woning aanzienlijk verbeterd waardoor u er per direct profijt van heeft. Vooral in de winter zal er in een geïsoleerd huis aanzienlijk minder warmte worden verspild waardoor uw huis een stuk zuiniger is. Een extra pluspunt is dat dakisolatie in de zomer helpt om de warmte buiten te houden. Met goede isolatie beperkt u de warmteverlies tot een minimum en verhoogt u tevens de energiezuinigheid, en daarmee het energielabel van uw woning. Dit is van directe invloed op uw woningwaarde. Het isoleren van het dak is een relatief kleine ingreep en kan binnen een dag gerealiseerd worden.

Duurzaam

Met goede isolatie bespaart u het milieu

Slimme investering

Met isolatie haalt u al binnen enkele jaren winst uit uw investering

Wat is dakisolatie?

Bij dakisolatie wordt er vanaf de zolder isolatie aangebracht aan de onderkant van het dak. Dakisolatie is mogelijk vanuit een zolder die goed toegankelijk is. Wanneer het dak niet geïsoleerd is, is de kans groot dat u veel warmte verliest in huis. Het gevolg is dat uw woning snel koud wordt en u meer moet stoken. En dat betekent natuurlijk ook een stijgende energierekening. Met dakisolatie van Ecosol Isolatie kan uw besparen op uw energiekosten.

Dakisolatie

De voordelen van dakisolatie:

  • – Energiebesparend, tot wel 30% op uw energiekosten.
  • – Snelle terugverdientijd, gemiddeld binnen 3 tot 5 jaar.
  • – Binnen 1 dag gerealiseerd, geen rommel, geen gedoe, geen rompslomp.
  • – Comfortabel huis: warm in de winter en koel in de zomer.
  • – Gunstiger energielabel, ook goed bij een eventueel verkoop.
  • – Milieuvriendelijk, minder Co2 uitstoot.
  • Materialen voor dakisolatie

    Er zijn verschillende materialen beschikbaar voor dakisolatie. Wij van Ecosol isolatie werken met meerde soorten isolatiematerialen zodat wij voor alle situaties een geschikte oplossing en product kunnen bieden. Wij werken alleen met producten die voldoen aan de huidige eisen en waarvan bewezen is dat de kwaliteit ook op langere termijn niet verminderd. Zo heeft u ook op lange termijn profijt van de isolatiewerkzaamheden van Ecosol Isolatie. Voor vragen of een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact opnemen met 0547 – 234 888 Of u vult het contactformulier in, wij zullen dan binnen enkele dagen contact met u opnemen.