Natuurvriendelijk isoleren

Vakkundig maatwerk met tijd voor u als klant

Natuurvriendelijk Isoleren

In een tijd waarin duurzaamheid centraal staat, groeit het belang van natuurvriendelijk isoleren voor uw woning. Isoleren draagt bij aan verduurzaming, vermindert CO2-uitstoot en bespaart energiekosten. Echter, isolatie kan negatieve gevolgen hebben voor dieren zoals vogels, zoals huismussen, gierzwaluwen en dwergvleermuizen, die in spouwmuren nestelen. Natuurvriendelijke isolatie biedt deze dieren een kans om te vertrekken voordat de isolatie wordt geplaatst. Samen met opdrachtgevers creëren we nieuwe verblijfsplekken voor de dieren.

Fase 1: dieren vrijlaten

Voorafgaand aan de isolatiewerkzaamheden krijgen vogels en vleermuizen de tijd om te vertrekken. Speciale kleppen worden geplaatst zodat ze naar buiten kunnen, maar niet terug naar binnen. Deze maatregelen gelden minstens enkele dagen voor de isolatie start. Zo blijft uw huis dier-vrij en kunnen isolatiewerkzaamheden het hele jaar door plaatsvinden, met inachtneming van het broedseizoen.

Fase 2: nieuwe leefomgeving

In overleg zorgen we voor alternatieve verblijfsplekken voor deze dieren. Van standaard huisvesting tot maatwerk, zonder in te leveren op isolatiecomfort.

Fase 3: isolatiewerkzaamheden

Na het vertrek van de dieren isoleren we uw woning met gespecialiseerde apparatuur. U krijgt een comfortabel huis en de dieren hebben een nieuw onderkomen.

Kies Natuurvriendelijk Isoleren voor een duurzame toekomst en bescherm lokale dieren. Neem vandaag nog contact op voor een oplossing op maat. Samen creëren we een harmonieuze omgeving voor u en de natuur.

vloerisolatie

Waarom kiest u voor vloerisolatie?

De voordelen van vloerisolatie

Energiebesparend, tot wel 15% op uw energiekosten

Snelle terugverdientijd, gemiddeld binnen 3 tot 5 jaar

Binnen 1 dag gerealiseerd, geen rommel, geen gedoe, geen rompslomp

Comfortabel huis: warm in de winter en koel in de zomer

Gunstiger energielabel, ook goed bij een eventueel verkoop

Milieuvriendelijk, minder Co2 uitstoot

Bespaar honderden euro’s per jaar

Materialen voor vloerisolatie

Er zijn verschillende materialen beschikbaar voor vloerisolatie. Wij van Ecosol isolatie werken met meerde soorten isolatiematerialen zodat wij voor alle situaties een geschikte oplossing en product kunnen bieden.

Wij werken alleen met materialen die gecertificeerd zijn door Insula Certificatie. Producten waarvan bewezen is dat de kwaliteit ook op langere termijn niet verminderd. Zo heeft u ook op lange termijn profijt van de isolatiewerkzaamheden van Ecosol Isolatie.

Wilt u uw woning laten isoleren? Neem gerust contact met ons op!