Spouwmuurisolatie verwijderen

Vakkundig maatwerk met tijd voor u als klant

Spouwmuurisolatie verwijderen

Ecosol Isolatie is als eerste bedrijf in Nederland gecertificeerd voor het verwijderen van oude spouwmuurisolatie volgens de normen van Insula Certificatie. Afhankelijk van het type materiaal wat op het moment aanwezig is in de spouwmuur, bezitten wij de kennis en ervaring om de spouwmuur correct te reinigen.

Na dit proces zijn de spouwmuren van de woning weer geschikt voor het plaatsten van de nieuwe spouwmuurisolatie die weer voldoet aan de beste kwaliteit en met de hoogste isolatiewaardes.

Waarom spouwmuurisolatie verwijderen?

Spouwmuurisolatie die tientallen jaren geleden is aangebracht voldoet niet meer aan de strenge eisen van vandaag de dag. Niet alleen waren de isolatiewaarden lager, ook werd er minder eisen gesteld aan de vochtregulering van het materiaal en wat het kwaliteit van het materiaal zou zijn na tientallen jaren. Om deze reden besluiten veel mensen om het oude materiaal te verwijderen en opnieuw te isoleren met isolatiematerialen die voldoen aan de huidige eisen.

Voordat we oude spouwmuurisolatie verwijderen wordt er eerst achterhaalt welk materiaal er in de spouwmuur aanwezig is. Zo wil het wel eens voorkomen dat de oude isolatie nog goed functioneert en daarom niet verwijderd hoeft te worden.

spouwmuurisolatie verwijderen

Waarom kiest u voor het verwijderen van spouwmuurisolatie?

De voordelen van spouwmuurisolatie verwijderen

Helpt tegen vocht en schimmels

De spouwmuur wordt geschikt voor nieuwe isolatie

Wilt u uw woning laten isoleren? Neem gerust contact met ons op!